FAQ

Je bent altijd welkom voor een proefles, deze kan je aanvragen via de website.

Uitschrijven kan alleen via de mail. Er wordt 1 maand opzegtermijn gehanteerd. Stuur ons een mail en dan verwerken wij de uitschrijving voor je.

Alle wijzigingen kunnen alleen worden behandeld per mail, dus stuur ons een mailtje en wij maken het in orde voor je.

Je betaalt voor een volle maand, dus als je ervoor kiest om een week niet te kunnen sporten dan kan dit uiteraard maar je betaalt wel.

Net als dat je op vakantie gaat en dan niet een maand in je huis bent: dan moet je alsnog je huur of hypotheek wél betalen.

Ja, wij hanteren 1 maand opzegtermijn nadat je contractduur verlopen is.

Houd ons social media en e-mail in de gaten, want daar zullen we vermelden wanneer we open en dicht zijn rondom deze dagen/vakanties.

De kosten staan vermeld bij de pagina van tarieven. Personal training blijft altijd maatwerk, kom vooral langs om te bespreken wat je doelen & wensen zijn!

Nee, al onze abonnementen lopen stilzwijgend door.

Ja natuurlijk, iedereen is welkom voor een gratis proefles!

Ja, wij zijn aangesloten bij U-pas en het afsluiten van een abonnement is mogelijk met je U-pas tegoed! Inschrijving moet altijd via de website gebeuren en onder vermelding van je u-pas nummer.

Het benodigde tegoed, voor het type abonnement, wordt bij het inschrijven verzilverd bij de sportschool. Dit kan verspreid over de duur van het abonnement worden ingezet. Bij volwassenen geldt, bij een tegoed van €120,-, dat er €10,- per maand in mindering wordt gebracht, op een jaarabonnement.

Voor de girls kan het gehele budget besteed worden, waardoor hogere korting kan gelden, dit omdat er meer tegoed op de U-pas wordt gezet

Deze sportclub draait om het wij gevoel, thuiskomen, plezier hebben in het sporten en in je kracht komen te staan!

Wij zijn een club waar vrouwen zichzelf mogen zijn, welkom voelen, technieken aanleren en veel plezier maken.

Join us

Follow us

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en volg ons op Social media!