We run this!

Wij zijn Daniela en Roos en hebben beiden lesgegeven bij de oude locatie Punch! Utrecht. Wij zijn al ruim tien jaar trainingsmaatjes van elkaar en delen lief en leed samen. Wij delen dezelfde passie voor de sport en houden ervan om mensen te enthousiasmeren en in hun kracht te zetten!  Eind maart 2023 kwam de gelegenheid om deze sportlocatie over te nemen. Wij vinden het heel erg spannend maar het is voor ons beiden een droom die uitkomt. Wij kunnen niet wachten om met jullie van start te gaan! 
Eigenaresse & trainster

Daniela Todorova

Ik ben geboren in Bulgarije en ben in 2007 met mijn dochter naar Nederland gekomen. Ik heb jarenlange ervaring in het fitness, crossfit en kickboksen. Ik heb wedstrijden gedaan, maar wegens knie- en enkelblessures kan ik dit helaas niet meer op dit niveau doen.

Ik was een periode erg verdrietig omdat ik mijn passie niet meer kon uitoefenen. Ik heb hier nu een positieve draai aan kunnen geven en vind het geweldig om mijn passie en kennis te delen met de dames en zo toch bezig te blijven met de geweldige sport!

Eigenaresse & trainster

Roos Rugenbrink

Mijn naam is Roos en ik woon in Nieuwegein… En ik ben verslaafd.. aan sporten! Dit is mijn passie en dit heeft mij als persoon enorm helpen groeien. Deze ervaring gun ik aan iedereen!!!!  Ik vind het geweldig om samen te werken en jou te coachen naar jouw doelen en de ontwikkelingen te volgen!

Mijn expertise ligt in het beoefenen en het geven van Kickboksen, Trojan Workout, personal- en functionele krachttrainingen.  Ik ben nog steeds actief in de sport en doe nog met veel plezier wedstrijden in het kickboksen vanuit The Colosseum gym.  

Dit is een heerlijke uitlaatklep: kickboksen geeft je een boost van zelfvertrouwen en helpt je sterker, fitter en zelfverzekerder te worden.

Deze sportclub draait om het wij gevoel, thuiskomen, plezier hebben in het sporten en in je kracht komen te staan!

Wij zijn een club waar vrouwen zichzelf mogen zijn, welkom voelen, technieken aanleren en veel plezier maken.

Join us

Follow us

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en volg ons op Social media!